In Kingsman: The Secret Service moet een geheime spionnenorganisatie de wereld redden van een doorgedraaide internetmiljardair. Je ziet deze bloederige ode aan de Bond-films om 22.50 uur op Veronica.

Article continues after the ad

Kingsman: The Secret Service

Er is een vacature vrij voor superspion bij de geheime dienst Kingsman. De op en top Britse spion Harry Hart draagt tot ieders verrassing het straatschoffie Gary, bijgenaamd Eggsy, voor. Harry’s collega’s hebben weinig vertrouwen in het aspirant-lid, maar Eggsy ontpopt zich in no time tot een superspion. Dat is maar goed ook, want de organisatie kan alle hulp gebruiken wanneer de megalomane internetmiljardair Valentine een krankzinnig plan verzint om het broeikaseffect tegen te gaan!

Cast en recensie

Kingsman: The Secret Service is van dezelfde schrijver en regisseur als Kick-Ass. Net als die onconventionele superheldenfilm zit Kingsman vol grof geweld en gitzwarte humor. Wie daar tegen kan wordt getrakteerd op een bloederige Bond-ode die gezegend is met een topcast, waaronder Colin Firth als Eggsy’s mentor en Samuel L. Jackson als superschurk. Het vervolg, Kingsman: The Golden Circle, verschijnt aanstaande donderdag in de bioscoop!

Veronica Magazine geeft Kingsman: The Secret Service vier sterren.