Ook zonder buiten-de-deur-plannen wordt jouw dinsdagavond de moeite waard. Dat wil althans zeggen: mits je rond de klok van half negen afstemt op Veronica! Dan is namelijk Kingsman: The Secret Service te zien.

Article continues after the ad

In Kingsman: The Secret Service is te zien hoe een uiterst geheime spionnen-organisatie het ongepolijste maar talentvolle straatschoffie Eggs (Taron Egerton) rekruteert voor hun trainingsprogramma. Precies op dat moment wordt de wereld bedreigd door Valentine (Samuel L. Jackson), een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

Sexy huurmoordenaar

Kleurrijk exploderende hoofden, een sexy huurmoordenaar met scherpe messen als benen: het zijn maar een paar van de waanzinnige ingrediënten van deze in alle opzichten extreme actiecomedy. De liefde voor de Bond-films straalt af van dit verhaal over het straatjochie Egerton dat geronseld wordt voor een geheime spionnen-organisatie. Fijn camerawerk doet de rest.

Bonuspunten ook voor mentor van Eggs. Dat is even keurige als dodelijke heer, die door niemand zo goed gespeeld had kunnen worden als door Colin Firth.

Kingsman: The Secret Service is vanavond dus om 20:30 uur te zien op Veronica.