De vriendinnen ruilen het Gooi even in voor de Franse zon. En daar waren ze hard aan toe! Bekijk Gooische Vrouwen de film vanavond om 20:30 uur op RTL5.

Article continues after the ad

Gooische Vrouwen

De bekende dames uit het Gooi zijn hard toe aan een vakantie! Cheryl’s man, Martin, kan zijn ogen niet van ander vrouwelijk schoon houden. Claires dochter vertrekt voor drie jaar met haar zoontje naar Burkina Faso (iets waar Clair uiteraard niet erg over te spreken is). Roelien heeft rampzalig genoeg een bejaarde geslagen en haar dochter gaat bij haar vader wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. Die vakantie kan dus niet snel genoeg komen. De vriendinnen vertrekken naar Frankrijk, alwaar ze erachter komen hoe belangrijk hun vriendschap eigenlijk is.

Cast en recensie

Na vijf succesvolle tv-seizoenen liet de bioscoopfilm niet lang op zich wachten. Maar goed ook, want het werd een groot succes! De rake dialogen, het aanstekelijke acteerwerk en de geweldige styling tillen deze chick flick naar een hoger niveau. Het plezier tussen Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk spat van het scherm! Kortom: een heerlijke film met een flinke portie humor om heerlijk samen met je vriendinnen te bekijken. Veronica Magazine geeft Gooische Vrouwen vier sterren.