Liefdes-, familie- én luxeproblemen... Gooische Vrouwen zie je om 20:31 uur op RTL5.

Article continues after the ad

Gooische Vrouwen

Als Cheryls (Linda de Mol) man Martin (Peter Paul Muller) voor de zoveelste keer vreemdgaat, is ze het helemaal zat. Roelien (Lies Visschedijk) mishandelt een bejaarde vrouw, en Anouk (Susan Visser) wordt ontmaskerd als de schilderijen waarvoor ze geprezen wordt door iemand anders blijken te zijn geschilderd. Het is een hele toestand in het Gooi, en de dames verkassen tijdelijk naar Parijs, op zoek naar verlichting.

Cast & Recensie

Gooische Vrouwen is één van de succesvolste Nederlandse films ooit. De populariteit van de Gooische Vrouwen-televisieserie hielp daar natuurlijk bij, maar het is niet de enige reden. Zelfs als je nog nooit een aflevering hebt gezien, is deze comedy/dramafilm prima te genieten. Overspel, familieruzies, eenzaamheid: verschillende problemen komen op luchtige, humoristische wijze aan bod.

Veel vaste, bekende gezichten uit de serie passeren natuurlijk de revue. Alex Klaassen speelt een leuke bijrol als de nuffige, vileine stylist Yari. Ook voor kleine rolletjes werd een heel blik BN'ers opengetrokken.

Veronica Magazine geeft Gooische Vrouwen vier sterren.