In dit vervolg op Rise of Cobra keert Channing Tatum terug als Duke. Hij wordt ditmaal bijgestaan door niemand minder dan Dwayne 'The Rock' Johnson als Roadblock en Bruce Willis als generaal Joe Colton, alias de originele G.I. Joe.

Article continues after the ad

Beschuldigd

Het elitekorps G.I. Joe bindt opnieuw de strijd aan met de dodelijke aartsvijand Cobra. Maar ze ondervinden plots ook tegenstand vanuit de regering. Wanneer de leden van het team worden bestempeld als verraders moeten ze keihard vechten om hun onschuld te bewijzen.

Recensie

Vergeleken met dit vervolg is de eerste film bijna poezelig: zo’n dikke spuit testosteron is er in de opvolger gezet. Tatum krijgt deze keer hulp van Dwayne Johnson én Bruce Willis. De elitesoldaten van de G.I. Joe-brigade worden erin geluisd tijdens een reddingsmissie. 

Schurkenverbond Cobra heeft de president vervangen door een kloon. De films uit de koker van speelgoedgigant Hasbro hebben veel gemeen met hun koopwaar: jochies van een jaar of twaalf hebben er het meeste plezier van. 

Dus heb je zin in een keiharde actiefilm met Channing Tatum, Dwayne Johnson en Bruce Willis? Kijk dan vanavond naar G.I. Joe: Retaliation om 20:30 op RTL7!