Een film vol sneeuw en Disneyprinsessen: kun je de kerstvakantie nog beter beginnen? Vanavond kijk je Frozen om 20:30 uur op SBS6.

Article continues after the ad

Frozen

Prinses Elsa vervloekt per ongeluk haar koninkrijk door het in een nieuwe ijstijd te storten. Haar zus, de dappere en positieve prinses Anna, gaat op zoek naar een manier om de zomer terug te laten keren. Daarbij krijgt ze hulp van de stoere jager Kristoff en de klungelige sneeuwpop Olaf. Samen maken ze een lange, spannende reis naar het ijskasteel van prinses Elsa. Onderweg moeten ze Trollen, vreemde wezens en andere magie trotseren. Ze racen tegen de klok om het koninkrijk van de ondergang te redden.

Recensie

Frozen was onder de jonge kijkertjes direct na uitkomst een wereldhit en door menig basisschoolgang schalde dan ook dagelijks de tekst van “monsterhit” Let It Go. Maar, vergis je niet: Frozen is leeftijdsloos! Dus voordat je al protesterend naar een ander kanaal zapt vanavond, probeer eens de eerste 15 minuten te kijken. Grote kans dat je de film vervolgens zonder je het door hebt helemaal hebt afgekeken. Frozen krijgt van Veronica Magazine 5 sterren.