Wist je dat Jason Segel, beter bekend als Marshall uit How I Met Your Mother, in 2007 een hele leuke comedy schreef? Deze topper zie je vanavond om 22:30 uur op SBS9.

Article continues after the ad

Forgetting Sarah Marshall

Wanneer de worstelende musicus Peter Bretter gedumpt wordt door zijn vriendin, televisiester Sarah Marshall, staat zijn wereld op z’n kop. Na een weinig geslaagde versiertoer en een halve zenuwinzinking, boekt hij impulsief een reisje naar Hawaii, waar hij oog in oog komt te staan met z’n grootste nachtmerrie. Wat blijkt? Sarah en haar nieuwe Britse rocker-vriendje Aldous logeren in hetzelfde hotel. Terwijl hij zichzelf kwelt met de realiteit van Sarahs nieuwe leven, ontmoet hij Rachel, een mooie baliemedewerkster wiens ontspannen manier van leven hem weer een beetje hoop geeft.

Cast & recensie

Scenarioschrijver Segel en regisseur Stoller maakten van hun debuut iets heel leuks. Het plezier van de acteurs straalt van ze af. De film zit vol schuine maar hilarische grappen en een warm hart. Dat is de verdienste van Jason Segel als Peter, die van zijn softe personage een toffe gozer maakt. Ook Russel Brand als de lichtelijk apathische, maar hartelijke rockster Aldous Snow is erg leuk. Andere rollen zijn voor Mila Kunis als Rachel en Kristen Bell als Sarah.