Een geweldige sneer naar Hollywood met hoofdrollen voor Meryl Streep, Goldie Hawn en Bruce Willis. Heb je iets beters te doen?

Article continues after the ad

Death Becomes Her

Actrices Madeline Ashton en Helen Sharp zijn aartsrivalen, niet in de laatste plaats omdat de een er met de man van de ander vandoor is gegaan. Als Helen haar vijand jaren daarna een uitnodiging stuurt voor de presentatie van haar nieuwe boek, gaat Madeline er maar al te graag op in. Een mooie kans om de inmiddels moddervette Helen uit te lachen ... toch?

Helen blijkt echter slanker en jeugdiger dan ooit te zijn geworden, wat Madeline ertoe drijft een verjongingsdrankje aan te nemen van de mysterieuze Lisle. Ook Madeline gaat nu zienderogen vooruit, maar de kuur blijkt niet zonder de nodige (komische) gevaren ...

Cast en recensie

De hoofdrollen in Death Becomes Her zijn als volgt verdeeld: Oscarverzamelaar Meryl Streep speelt Madeline, Goldie Hawn is Helen, Bruce Willis speelt de eerdergenoemde man en de mysterieuze hogepriesteres wordt gespeeld door Isabella Rossellini. De regie is in handen van Robert Zemeckis, ook bekend van Forrest Gump en de Back to the Future-films.

Uit de recensie van Veronica Magazine: "Deze heerlijke fantasy-comedy boordevol zwarte humor is vrij ingetogen, maar de sneer naar Hollywood is overduidelijk. De fraaie special effects werden bekroond met een Oscar." Vier van de vijf sterren, om 20:00 uur op Net5!