We worden tegenwoordig doodgegooid met superheldenfilms, die zeker niet allemaal even goed zijn. The Dark Knight-trilogie is echter een filmreeks waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Je ziet nummer 1, Batman Begins, vanavond om 20.30 op Veronica.

Article continues after the ad

Batman Begins

Batman Begins was de eerste Batman-film met een echt interessante Bruce Wayne  als het alter ego van de vleermuisman. De film richt zich op het verleden van de jonge Bruce, die na de moord op zijn ouders maar een doel heeft: het onrecht in de wereld bestrijden met zijn intelligentie en zijn krachten, die anders dan bij de doorsnee superheld volledig zelf gekweekt zijn.

Cast en recensie

Toen regisseur Christopher Nolan aan de knoppen kwam bij Batman, pakte hij de kans om een geniale draai aan de franchise te geven. Met Christian Bale als de woest aantrekkelijke Bruce Wayne is dat zeker gelukt. Naast Bale spelen onder anderen Liam Neeson, Katie Holmes, Michael Caine en en Morgan Freeman in Batman Begins. De film kreeg van Veronica Magazine vier sterren. Vanavond om 20.30 bij Veronica dus.