Sylvester Stallone en Antonio Banderas gaan de strijd met elkaar aan wie de beste huurmoordenaar is in de actiethriller Assassins. Wie overleeft dit verraderlijke spelletje?

Article continues after the ad

Ten dode opgeschreven

Robert Rath (Sylvester Stallone) is de beste huurmoordenaar die er is, maar hij wil ermee kappen. Miguel Bain (Antonio Banderas), daarentegen, een gedreven doder, wil de numero uno van zijn schimmige beroep worden door Rath te elimineren. Bain gaat de confrontatie aan met Rath, die geholpen wordt door hacker Electra (gespeeld door Julianne Moore).

Het verhaal is geschreven door de Wachowski’s (bekend van The Matrix) en geregisseerd door Richard Donner (Lethan Weapon).

Recensie

Huurmoordenaar Stallone krijgt last van gewetensnood en wil met de vut. Hij moet nog een keer in actie komen om de strijd aan te gaan met zijn psychotische collega Banderas. Deze heeft het voorzien op de (totaal miscaste) informatiespecialist Moore. 

Geen slechte film, maar van Donner (Lethal Weapon) verwachten we toch meer vuurwerk. Stallone wordt duidelijk een dagje ouder en lijkt het liefst een einde te maken aan zijn actiecarrière. Banderas’ optreden is onderhoudend.

Assassins zie je vanavond om 20:00 op Veronica.