Een vermakelijke Western van de makers van Pirates of the Caribbean? Kom maar door! The Lone Ranger zie je vanavond om 20:30 uur op Veronica.

Article continues after the ad

The Lone Ranger

The Lone Ranger is een remake van de gelijknamige tv-serie. Van de wijze Indiaan Tonto krijgen we het verhaal te horen van Texas Ranger John Reid. Nee, we hebben het niet over de Rijdende Rechter. Aan het begin van het verhaal worden Tonto en John door het lot samengebracht en moeten ze leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan. We horen hoe Reid langzaam transformeert van wetsdienaar tot een legende van rechtvaardigheid. Samen komt het duo terecht in een aantal benarde, maar hilarische situaties waarin hun vriendschap flink op de proef wordt gesteld.

Cast & Recensie

In de tv-serie stonden de gemaskerde cowboy en zijn indiaanse hulpje Tonto arme sloebers bij tegen bandieten. Nu, ruim een halve eeuw later, eist Tonto de hoofdrol op. Logisch, want Johnny Depp speelt de indiaan, terwijl Armie Hammer als Lone Ranger de tweede viool speelt. De film zit vol actie en spektakel, flamboyante bijrolspelers en freaky schurken, plotwendingen en gekibbel; wat gemakzuchtig, maar vermakelijk.

Veronica Magazine geeft The Lone Ranger vier sterren.