Een vermakelijke Western van de makers van Pirates of the Caribbean? Kom maar door! The Lone Ranger zie je vanavond om 20:30 uur op Veronica.

More content below the advertising

The Lone Ranger

The Lone Ranger is een remake van de gelijknamige tv-serie. Van de wijze Indiaan Tonto krijgen we het verhaal te horen van Texas Ranger John Reid. Nee, we hebben het niet over de Rijdende Rechter. Aan het begin van het verhaal worden Tonto en John door het lot samengebracht en moeten ze leren hun krachten te bundelen om corruptie te bestrijden en hebzucht tegen te gaan. We horen hoe Reid langzaam transformeert van wetsdienaar tot een legende van rechtvaardigheid. Samen komt het duo terecht in een aantal benarde, maar hilarische situaties waarin hun vriendschap flink op de proef wordt gesteld.

Cast & Recensie

In de tv-serie stonden de gemaskerde cowboy en zijn indiaanse hulpje Tonto arme sloebers bij tegen bandieten. Nu, ruim een halve eeuw later, eist Tonto de hoofdrol op. Logisch, want Johnny Depp speelt de indiaan, terwijl Armie Hammer als Lone Ranger de tweede viool speelt. De film zit vol actie en spektakel, flamboyante bijrolspelers en freaky schurken, plotwendingen en gekibbel; wat gemakzuchtig, maar vermakelijk.

Veronica Magazine geeft The Lone Ranger vier sterren.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.