Alkan Çöklü, Goede tijden slechte tijden, gtst

De populairste soap van Nederland krijgt bezoek van een oude bekende! Amir Nazar, gespeeld door Alkan Çöklü, maakt een comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden. Fans van de populaire soap kunnen dus weer even genieten van het personage dat in november naar Lesbos vertrok.

Erg korte comeback

Dit is misschien wel een van de kortste comebacks ooit, want Alkan is alleen in de aflevering van 17 februari te zien. Daarin laat hij via een videogesprek weten dat hij een belangrijke mededeling heeft. Kijkers van Videoland kunnen de aflevering al vooruitkijken. In november 2020 vertrok hij uit Meerdijk om zijn steentje bij te dragen op een vluchtelingenkamp.

Article continues after the ad

‘Het verhaal was verteld’

Reken er echter niet op dat Alkan Çöklü terug zal keren bij GTST. Hij vertelde bij RTL Boulevard over de keuze van de schrijvers: “Na 3,5 jaar vonden de schrijvers dat het verhaal wel is verteld. En dat vond ik eigenlijk ook.” Alkan is blij met de keuze en zegt dat hij alweer bezig is met nieuwe projecten. Deze ex-soapies hebben in ieder geval een mooie carrière opgebouwd.

Volgende keer in GTST

Naast de korte comeback van Amir staat GTST deze maand vooral in het teken van Ludo Sanders. Hij is terug in Meerdijk en is van plan om met zijn vijanden af te rekenen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is elke dag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.