Ant-Man and The Wasp

Het derde deel in de Ant-Man-reeks van het MCU, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, klinkt nu nog ietsje interessanter. Het zou héél goed kunnen dat de bad guy uit deel één, Corey Stolls Yellowjacket, zijn MCU-comeback maakt!

Article continues after the ad

Eerder postte The Wasp-actrice Evangeline Lilly al iets meer dan ze van de Marvel-snipers eigenlijk mag, zo vrezen we voor haar. Ze kwam met een Ant-Man-post en zette haar co-stars bij de hashtags, waaronder - *tromgeroffel* - #CoreyStoll. Naja! 

Corey Stoll terug als Yellowjacket?

De baddie met zijn eigen killerkostuum legde ogenschijnlijk het loodje toen Scott voor het eerst de quantum realm in ging om hem uit te schakelen. Maar hè: in de wereld der comic-superhelden is dood nooit écht dood. De 'Still Watching'-podcast van het zeer betrouwbare en toonaangevende Vanity Fair bevat een 'bevestiging' dat-ie mogelijk terugkeert in het al lang geleden aangekondigde derde deel. Onderstaand stukje bevat een kleine spoiler voor Loki, dus lees niet verder als je de nieuwste aflevering nog moet zien!

Schrijfster Joanna Robinson had het over de easter egg in het Void-stukje van de nieuwe Loki. We zagen er veel, waaronder Ronan the Accusers verwoeste schip, 'Throg' (Thor in kikkervorm) en de beruchte Thanos-copter, maar ook... een gigantische versie van Yellowjackets helm. "I don't know if that's an indication of something to come, but do know that Corey Stoll, in some shape, will be back for Ant-Man 3", weet Joanna zeker. Hoe we dit moeten plaatsen weten we niet, maar wellicht heeft ze inside info? Voor nu blijft het bij een gerucht.

Marvel-droogte echt voorbij

Momenteel kunnen we eindelijk, na twee lange jaren, de tergende Marvel-filmdroogte doorbreken want Black Widow (check hier onze recensie) draait in de bios.

Vanaf nu is er écht - thank god - geen houden meer aan: alleen al dit jaar krijgen we in totaal vier films en meerdere Disney+series, boven de shows die we al kregen in de vorm van WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier en Loki

Ant-Man and the Wasp: Quantumania draait vanaf 16 februari 2023 in de bios!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.