Olafs Frozen Adventure

Vorige maand bracht Disney Frozen 2 al eerder dan gepland naar Disney+ en ook nu komt The House of Mouse met een fijn cadeautje om de thuisquarantaine-pijn een béétje te verzachten: gloednieuwe Olaf-filmpjes!

Article continues after the ad

De actie heet #AtHomeWithOlaf - 'thuis met Olaf' dus - en geeft ons elke dag een nieuwe korte film. Animator Hyrum Osman en stemacteur Josh Gad werkten er uiteraard vanuit huis aan. Vandaag kregen we het eerste schattige exemplaar te zien!


Elke dag

De tot leven gewekte sneeuwpop van heldinnen Anna en Elsa stal de show in de twee Frozen-films, maar zakte toch een beetje door het ijs in de korte film Olaf's Frozen Adventure uit 2017. Die werd voorafgaand aan Coco getoond en viel niet bepaald in de smaak. Hopelijk zijn deze kort maar krachtige filmpjes wél een schot in de roos! Vanaf vandaag krijgen we in ieder geval elke dag een nieuwe.


Frozen 2

Ben je nog niet helemaal bij op het gebied van Disney? Geen probleem. Deze tijden kun je natuurlijk perfect aangrijpen om een Disney+-abonnement te scoren. Bereid je alvast voor op het tweede avontuur van Anna en Elsa met deze 7 dingen die je moet weten voor je Frozen 2 ziet of lees hier onze recensie.