Emma Stone in Disney-film Cruella 2021

Binnenkort gaat Cruella in première. En in de nieuwste trailer gooit hoofdrolspeelster Emma Stone alle remmen los!

Vileine fashionista

Cruella de Vil uit 101 Dalmatiërs is een van de beste schurken uit de Disney-geschiedenis. Dit voorjaar verschijnt een heuse live-action film rondom deze vileine fashionista. Deze prequel van de klassieke animatiefilm speelt zich af in het Londen van de jaren 70. De jonge ontwerpster Estella zorgt met haar punky designs voor een heuse revolutie in de Britse modewereld. Maar als modetycoon Baroness von Hellman haar een hak wil zetten, leren we Estella van een hele andere kant kennen…

 

Chaos en anarchie

De nieuwe trailer voor Cruella duurt slechts een minuut, maar biedt genoeg chaos en anarchie om enorm uit te kijken naar deze Disney-film. Geen wonder, de titelheldin wordt gespeeld door niemand minder dan Emma Stone. Zij bewees met films als Zombieland, Easy A en natuurlijk La La Land al dat zij een van de leukste actrices van haar generatie is. Een goede schurkenrol ontbrak nog op haar cv, maar afgaande op deze trailer gaat ook dat haar uitstekend af!

Article continues after the ad

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Oscarwinnaar

En Emma Stone is niet de enige naam die nieuwsgierig maakt naar Cruella. Zo wordt haar grootste rivale gespeeld door Emma Thompson. Deze tweevoudig Oscarwinnaar ken je natuurlijk uit Love Actually en de Harry Potter-reeks. De regie is in handen van Craig Gillepsie, die eerder hoge ogen gooide met I, Tonya. Kortom, rol de rode loper maar uit voor deze onweerstaanbare Disney-schurk!

Als de coronamaatregelen het toelaten, draait Cruella vanaf 25 mei in de Nederlandse bioscopen.