De verfilming van de bestseller A Wrinkle in Time heeft even op zich laten wachten, maar aan de trailer te zien laat Disney niets aan het toeval over om de visie van schrijfster Madeleine L’Engle naar het witte doek te vertalen!

Article continues after the ad

Mysterieus

De fantasyroman A Wrinkle in Time stamt alweer uit 1963. Hierin gaat de dertienjarige Meg Murry op zoek naar haar vader, een wetenschapper die onder mysterieuze omstandigheden is verdwenen. Haar zoektocht brengt haar naar vreemde werelden en zelfs verre planeten. Het verhaal werd eerder verfilmd in 2003 voor televisie, maar Disney zou Disney niet zijn als ze de bioscoopfilm niet net wat ambitieuzer aanpakken!

Oprah

Voor de verfilming heeft Disney namelijk de nodige grote namen ingehuurd, voor én achter de camera! Zo worden belangrijke bijrollen ingevuld door Reese Witherspoon (Wild) en Chris Pine (Wonder Woman). De opvallendste naam is echter zonder enige twijfel Oprah Winfrey, compleet met zilveren haardos. Maar misschien wel de grootste reden om aan te nemen dat dit een succes wordt, is het feit dat de film is geschreven door Jennifer Lee. Je kent haar werk misschien van een kleine, bescheiden animatiefilm genaamd… Frozen!

A Wrinkle in Time zal vanaf volgend voorjaar in de bioscopen draaien.