Olaf

'Let it goooo' - is iets wat Disney absoluut niet denkt bij de Frozen-franchise; die wordt lekker uitgemelkt! De nieuwste aanwinst? Een prequel-shortfilm over Olaf's jonge jaren, waar Disney+ zojuist een trailer voor dropte!

Article continues after the ad

Naast Frozen 2 staat er ook al een docu over de franchise op Disney's streamingdienst en daar voegen ze vanaf 23 oktober Once upon a Snowman aan toe.

Waar gaat de film over?

Wat gebeurde er met onze favoriete sneeuwpop nadat Elsa 'm in elkaar flanste? Hoe kwam Olaf aan zijn naam? Wat gebeurde er met hem toen Anna en Kristoff de pratende sneeuwpop voor het eerst ontmoetten in het bos? En waarom houdt Olaf van de zomer (en warme knuffels)? Het zijn dingen die we volgens Disney+ allemaal gaan zien! De serie "follows Olaf’s first steps as he comes to life and searches for his identity in the snowy mountains outside Arendelle".


Josh Gad

Olaf bevindt zich in deze korte film in een identiteitscrisis. Wat ook weer niet zo gek is als je uit het niets opeens tot leven komt. Gelukkig kwam zijn oude vertrouwde stemvertolker, Josh Gad, ook terug voor deze film! En uiteraard kunnen de Nederlandse kids weer luisteren naar Carlo Boszhard.


Once Upon a Snowman is vanaf 23 oktober te zien op Disney+.