Godmothered op Disney+

Netflix heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op kerstfilms. Maar de streamingdienst krijgt concurrentie van Disney+ in de vorm van Godmothered!

Goede fee

Volgende maand verschijnt Godmothered op Disney+. In deze komische kerstfilm speelt Jillian Bell (Bill & Ted Face the Music) een goede fee in opleiding die niets liever doet dan zichzelf bewijzen. Als zij hoort van een meisje wiens kerstwens nooit in vervulling is gegaan, besluit zij haar te helpen. Maar het meisje is inmiddels een volwassen vrouw… en die zit niet bepaald te wachten op de diensten van de ‘Fairy Godmother’!
 


Bridget Jones

Afgaande op de trailer belooft Godmothered een vrolijke kerstfilm te worden, die ook nog eens de nodige Disney-clichés op de hak neemt. Op de titelrol staan daarbij niet de minste namen. De film is namelijk geregisseerd door Sharon Maguire. Zij tekende eerder voor de onweerstaanbare romcoms Bridget Jones’s Diary en Bridget Jones’s Baby. Laten we hopen dat Godmothered net zo goed uitpakt!

Article continues after the ad

Godmothered is vanaf 4 december te zien op Disney+. Geen zin om zo lang te wachten, check dan ons overzicht van de tien beste kerstfilms op Netflix!