Hocus Pocus, sequel

"Hocus Pocus, iedereen kan toveren." Na 20 jaar keren de beroemde heksenzusters Sanderson uit Hocus Pocus eindelijk terug! En sneller dan gedacht: Disney+ kondigde vandaag aan dat de sequel vanaf de herfst van 2022 al te zien is. 

Article continues after the ad

Dat duurt natuurlijk nog even, maar de eerste details zijn al onthuld.

Halloween-klassieker

Mocht je niet precies meer weten waar we precies op doelen, frissen we graag je geheugen op. We hebben het namelijk over Hocus Pocus, de komische horrorfilm uit 1993 die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een ware Halloween-klassieker. In de film hadden de tieners uit Salem het gemunt op de uit de dood teruggekeerde heksenzussen Winifred (Bette Midler), Sarah (Sarah Jessica Parker) en Mary Sanderson (Kathy Najimy) 

Aankomende plannen

Vorig jaar onthulde Disney al dat ze bezig waren met een vervolg, maar sindsdien was het angstvallig stil. Waren ook deze plannen in de soep gelopen door corona of was er gewoon niets te melden? Nou, achter de schermen waren de makers druk in de weer. Inmiddels weten we dat de drie hoofdrolspelers terugkeren en dat het nog iets meer dan een jaartje duurt.

Zie hieronder de aankondiging van Bette Midler.


Ravage voorkomen

Daarnaast is er ook al wat bekend over de inhoud. In Hocus Pocus 2 brengen drie andere zussen de Sanderson-zussen geheel per ongeluk terug naar het moderne Salem. Ze moeten bedenken hoe ze kunnen voorkomen dat de kindhongerige een nieuw soort ravage aanrichten in de wereld. De vraag is of ze daarin slagen! 

De sequel gaat dit najaar in première en is volgend jaar herfst de zien op Disney+. Wie weet wel met Halloween! Voor dit jaar doen we het nog maar met deze grappige horrorfilms

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.