Volgend jaar verschijnt de fantasyfilm A Wrinkle in Time in de bios. Om ons alvast in de juiste stemming te brengen, onthulde Disney een nieuwe adembenemende trailer!

Article continues after the ad

Bizarre experimenten

In A Wrinkle in Time gaat de dertienjarige Meg (Storm Reid) op zoek naar haar vader. Voor hij verdween hield hij zich als wetenschapper bezig met bizarre experimenten. Tijdens haar zoektocht komt Meg erachter dat er nog andere realiteiten bestaan naast de onze. En om haar vader te vinden, moet zij reizen naar alternatieve werelden die worden bevolkt door mysterieuze wezens en vreemde gevaren.

Spektakel

A Wrinkle in Time is gebaseerd op het gelijknamige fantasyboek van Madeleine L’Engle uit 1962. Disney brengt het verhaal nu naar het witte doek met behulp van de nieuwste digitale technieken. Tussen al het visuele spektakel herkennen we acteurs en actrices als Oprah Winfrey (The Butler), Reese Witherspoon (Wild) en Chris Pine (Wonder Woman). Ook met het talent achter de schermen zit het wel goed. Scenarioschrijfster Jennifer Lee tekende namelijk eerder voor de scripts van Wreck-It Ralph, Zootropolis en Frozen!

A Wrinkle in Time draait vanaf voorjaar 2018 in de bioscopen.