Volgende maand gaat Christopher Robin in première. Om alvast in de stemming te komen, verscheen er een gloednieuwe trailer van deze hartverwarmende Disney-film!

Article continues after the ad

Vertederend

Disney-fans hebben weer iets om naar uit te kijken. Over enkele weken verschijnt namelijk Christopher Robin in de bioscoop. In deze vertederende film is Christopher Robin, het jochie dat in zijn jeugd allerlei avonturen beleefde met zijn vriendje Winnie de Poeh, inmiddels een volwassen vent. Hij heeft alles wat zijn hartje begeert, maar werkt te hard om ervan te kunnen genieten. Maar wanneer zijn jeugdvriend Winnie voor zijn neus staat, leert hij weer om stil te staan bij de kleine dingen…

Winnie

Deze week onthulde Disney een nieuwe televisiespot. Daarin is te zien dat Winnie en zijn vriendjes zich ook prima staande houden in een live-action film. Sterker nog, de Disney-helden lijken een geduchte concurrent voor Paddington! De titelrol is voor Ewan McGregor (Trainspotting). Jim Cummings (Aladdin) zal de stemmen van Winnie de Poeh en Tigger voor zijn rekening nemen. Marc Forster (Finding Neverland) nam plaats in de regiestoel voor deze Disney-productie!

Christopher Robin draait vanaf 9 augustus in de bioscoop. De film zal in de originele versie en in de Nederlands gesproken versie verschijnen.