Wow! Na die eerste teaser kreeg de hypetrein van Aladdin al een flinke zwengel, maar nu gooit Entertainment Weekly nog wat olie op het vuur! Het magazine mocht de allereerste beelden van Will Smith als genie onthullen…

Article continues after the ad

…en als je dacht dat ‘ie blauw zou worden, heb je het mis! Genie ziet er, in tegenstelling tot de animatieklassieker, wat menselijker uit. Een goede keuze? Will Smith, die al eerder flink zat te teasen, vertelt in het blad dat 'ie op zijn eerste set-dag meteen een eigen hiphop-versie van “Friend Like Me” maakte en daar kijken we nu al naar uit!
 

 

Aladdin hartje Jasmine

Ook onthult Disney eindelijk meer over de nieuwe Jasmine, gespeeld door Naomi Scott. Haar tijger Rajah zit er gelukkig nog steeds in, ze is nu zelfstandiger (dus minder een hulpbehoevende Disney-princess) én ze krijgt een nieuwe bff, Dalia (gespeeld door Nasim Pedrad van SNL).
 

Mena Massoud

De knappe Canadese acteur Mena Massoud kruipt in de huid van Aladdin en moest een hoop nieuwe dingen leren voor zijn rol. Zingen, dansen, scuba-duiken. Ook wist hij nog niet hoe je op een kameel rijdt. Best wel handig om te weten als je Aladdin bent!
 

Nu nog een eerste officiele look van Jafar, gespeeld door onze eigen Marwan Kenzari, en de hype schiet helemaal door het plafond! Aladdin draait vanaf 24 mei 2019 in de bios!
 

UPDATE: Entertainment Weekly dropte zojuist ook de eerste foto van Marwan Kenzari als Jafar!