Fotograaf
BrunoPress/Planet Photos
Ellen Pompeo

We moeten het sinds begin deze maand zónder Grey's Anatomy doen. Op Videoland, bedoelen we dan. Disney+ bleek de reddende engel. Daar staan sinds enige tijd ook álle seizoenen op van deze iconische, niet te stoppen ziekenhuisserie. En... het gloednieuwe zeventiende seizoen komt er bijna aan!

Article continues after the ad

Wanneer komt Grey's Anatomy seizoen 17 op Disney+?

De laatste aflevering van seizoen 17 kwam op 3 juni op de Amerikaanse tv. Niet zo heel veel later kunnen wij ook met deze 17 gloednieuwe afleveringen aan de slag, zo blijkt nu. Disney+ Nederland kondigde vandaag aan dat seizoen 17 van Grey's Anatomy vanaf 11 augustus klaarstaat om helemaal kapot te bingen!


Wat kun je verwachten van seizoen 17?

Als je er helemaal blanco in wil gaan, kun je beter niet verder lezen. Dus zie dit als een laatste spoiler-waarschuwing. Oké, ben je er nog? Mooizo. Bereid je maar alvast voor hoor, want seizoen 17 was geen kattenpis: niet alleen Jackson Avery-acteur Jesse Williams verliet de iconische ziekenhuisserie; ook dit personage nam de benen...

Corona in Grey's Anatomy

Alsof dat allemaal nog niet pijnlijk genoeg was, moest Ellen Pompeo's Meredith Grey dit seizoen ook volop dealen met corona. De pandemie kreeg volop aandacht in dit, wat dat betreft, realistische seizoen.


Grey's Anatomy staat op Disney+ en seizoen 17 is vanaf 11 augustus te zien! Lees hier meer over onze favoriete momenten.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.