Ook Dumbo ontkomt niet aan de remake-koorts van Disney. Gisteren maakte de studio bekend wie de hoofdrollen zullen spelen in de film over het vliegende olifantje!

Article continues after the ad

De live-action remakes die Disney heeft uitgebracht of gaat uitbrengen zijn niet meer op één hand te tellen. Naast The Jungle Book, Aladdin, Beauty and the Beast, The Lion King en Mulan, wordt er ook druk gewerkt aan een live-action remake van Dumbo. Niemand minder dan Tim Burton (Big Fish, Alice in Wonderland) zal de film over het vliegende circusolifantje regisseren. En voor de hoofdrollen heeft hij een aantal oude bekenden weten te strikken!

Reünie

Michael Keaton (Spider-Man: Homecoming) zal de rol spelen van V.A. Vandemere. Deze sluwe ondernemer wil het talent van Dumbo vooral gebruiken om zijn eigen zakken te vullen. Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia) speelt de circusdirecteur Medici. Het is niet de eerste keer dat Burton samenwerkt met Keaton en DeVito. Het drietal bundelde in 1992 de krachten voor de klassieke superheldenfilm Batman Returns!

Bond-girl

Ook is er nog een belangrijke rol weggelegd voor Colin Farrell (In Bruges). Hij speelt Holt Farrier, een circusmedewerker die de taak krijgt om voor het pasgeboren olifantje Dumbo te zorgen. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Eva Green, bekend als Bond-girl in Casino Royale.

Dumbo zal in het voorjaar van 2019 te zien zijn in de bioscopen!