disney+-film togo sledehond togo willem dafoe.png

Een blik op de trailer van de nieuwe Disney+-film Togo en we voelen de waterlanders al branden… In deze waargebeurde film trekken een sledehond en zijn trainer erop uit om een medicijn te scoren voor een dodelijke epidemie. Daarvoor moeten ze echter meer dan 600 mijl door Alaska reizen, dwars door een sneeuwstorm! We hebben daarom het vermoeden dat Togo niet alleen heel spannend, maar ook heel emotioneel wordt.

Eerste trailer voor Togo over sledehonden

Disney + komt met de officiële trailer van hun aankomende film Togo, met in de hoofdrol sledehond Togo en zijn trainer Leonhard Seppala (gespeeld door Willem Dafoe). Togo is een ongekend, maar toch echt waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in de winter van 1925. De film voert ons over het verraderlijke terrein van de toendra van Alaska, waar de kracht, moed en vastberadenheid van een man en zijn sledehonden getest wordt. In het stadje Nome breekt namelijk een dodelijke epidemie uit. En dat is behoorlijk problematisch, aangezien de enige remedie zich meer dan 600 mijl verderop bevindt! De stad doet daarom een beroep op Seppala en zijn sledehonden.

Togo: vanaf 20 december op Disney+

Bovenstaande trailer heeft ons enorm benieuwd gemaakt naar deze film! Helaas is Togo echter pas vanaf 20 december te zien op Disney+… Tot die tijd moeten we ons dus op een andere manier vermaken. Gelukkig staat er nog veel meer leuks op de streamingdienst van Disney, waaronder sinds kort de Home Alone-films!

Article continues after the ad