Emma Stone in Disney-film Cruella 2021

Vorige week ging Cruella in première. Zoals de titel al weggeeft, draait deze Disney-film om de schurk uit de animatieklassieker 101 Dalmatiërs. Om haar achtergrondverhaal te leren kennen, gaan we in deze prequel terug naar het Londen van de jaren 70. Toen was Cruella nog een ambitieuze modestudente. Maar wanneer een beroemde designer aan de haal gaat met haar ontwerpen, gooit zij het over een hele andere boeg…
 


Cruella 2

Volgens The Hollywood Reporter werkt Disney nu al aan Cruella 2. De studio is namelijk bijzonder blij met de enthousiaste reacties op deze luchtige misdaadfilm. “De film is over de hele wereld enorm goed ontvangen”, aldus een woordvoerder van Disney in een verklaring. Ook wij zijn helemaal om; in onze recensie noemden we Cruella (haal even diep adem): “Een fijne film met funky feeksen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Article continues after the ad


Nu in de bioscoop!

Tot voor kort was Cruella in Nederland alleen op Disney+ zien. Dan moest je echter wel bijna 22 euro betalen voor de benodigde VIP-toegang. Maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Vanaf vandaag kun je deze Disney-film met de onweerstaanbare Oscar-winnaar Emma Stone ook in de bioscoop bewonderen. Alsof je nog een excuus nodig had om dit weekend een filmpje pakken!