Mirabel van Encanto

Trek je dansschoenen maar aan, want er is genoeg muziek in Encanto om de hele avond door te komen. De swingende animatiefilm komt eind november in de bioscoop en Disney heeft nu de eerste échte trailer gedropt.

Encanto

Encanto vertelt het magische verhaal over de Colombiaanse familie Madrigal. Eeuwen geleden kwam hun huis - ook wel Casita genoemd - tot leven en elk kind in de familie kreeg daar een beetje magie bij cadeau. Alleen Mirabel heeft dit cadeautje niet gehad. Als Casita op een dag op hol slaat, raakt de familie hun magie langzaam maar zeker kwijt. Dus is het aan Mirabel om haar familie te redden. Dat vereist een steengoed plan! Maar een klein probleempje...dat heeft ze niet...en ze heeft zelf ook geen magie. 

Disney's magische spreuk

Eerder dit jaar mochten we stiekem al smullen van de teaser en met deze eerste officiële trailer weten we helemaal waar we aan toe zijn. Encanto belooft datgene te hebben waar we eigenlijk altijd blij van worden, een snufje Disney en een sprankje muziek. 

Article continues after the ad

We moeten dus nog ruim een maand wachten om te swingen op de beat van Encanto, maar geen nood! Dit najaar blijf je lekker in de animatie mood met onze 25 beste animatiefilms ooit

Disney’s Encanto verschijnt 24 november in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.