Nostalgie-alert: je kunt binnenkort Awesome Mix Vol. 2 luisteren op een echte Sony cassettespeler van Guardians of the Galaxy!

Article continues after the ad

Star-Lord

Koptelefoon mét draad, vooral niet licht, veel knopjes en een batterijduur van misschien een half uur… ken jij de walkman nog? Sinds Star-Lord (Chris Pratt) dit nostalgische apparaat herintroduceerde in Guardians of the Galaxy, staat eBay weer vol van deze technologische hoogtepunten uit de late jaren ’70. 

Speciaal voor de release van de sequel Guardians of the Galaxy Vol. 2 lijkt het erop alsof Disney/Marvel een officiële versie van de walkman terug in de winkels brengt. Check de introductievideo hierboven!

Guardians of the Galaxy Vol. 2

In Guardians of the Galaxy 2 proberen Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.

Release

De walkman is volgens de video vanaf 27 april verkrijgbaar… en laat dat nou net de datum zijn waarop Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de bioscoop draait! Of zou het een hele goede 1 aprilgrap zijn? We hopen van niet.