Het einde is in zicht voor Jane The Virgin. Ze zijn momenteel bezig met het filmen van het vijfde en daarmee ook het laatste seizoen van de hit-serie. Hoofdrolspeelster Gina Rodriguez is daarom samen met de bedenkers bezig om het verhaal uit te breiden.

Er is nog niet veel bekend over de spin-off, maar volgens The Hollywood Reporter wil The CW een nieuwe cast. Dit betekent dat Gina niet terugkeert als Jane Villanueva. De verhaallijn draait om een van de bekende personages uit de serie. Hmm...

Zwanger

Jane The Virgin gaat over een jonge vrouw die maagd wil blijven tot haar huwelijk, maar tijdens een doktersbezoek per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd wordt. In 2015 won Gina een Golden Globe voor haar rol als Jane. Dit was ook de eerste nominatie voor The CW.

Seizoen 4

Jane is getrouwd met Michael (Bret Dier) en heeft dan eindelijk voor het eerst seks. Ze is dus niet langer maagd. Getrouwd zijn is alles waar Jane op hoopte, maar dan gebeurt er iets wat haar leven veranderd... Michael sterft aan complicaties van een wond. Het is nu 3 jaar later en Jane’s leven is anders dan ze had verwacht. Ze is weduwe zoals haar abuela en schrijft een boek over haar relatie met Michael. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer seizoen vier te zien is op Netflix. Als we naar de voorgaande jaren kijken, is het waarschijnlijk april 2019. 

 

De eerste drie seizoenen van Jane The Virgin zijn nu te zien op Netflix.

Count Olaf haalt nog één keer al zijn vermommingen uit de kast! Krijgt de gemene schurk eindelijk de Baudelaire-kinderen te pakken? Check de trailer van het laatste seizoen van A Series Of Unfortunate Events!

Het zal je gebeuren: je ouders verdwijnen en laten je een gigantische erfenis na… en je geflipte oom doet alles om die poet in handen te krijgen!

In het derde seizoen van ASOUE, dat de laatste vier boeken behandelt, ontdekken we eindelijk het lot van de Baudelaire-kinderen. Ontsnappen ze eindelijk aan hun gestoorde oom? Worden ze voer voor de haaien? Of… allebei?

 

Unfortunate…

Neil Patrick Harris liet eerder dit jaar al weten dat het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events het laatste is. De makers besloten om de structuur van de boeken zo veel mogelijk te volgen, en aangezien ze binnenkort allemaal behandeld zijn is het over en sluiten… Jammer, want de serie was behoorlijk populair!

Natuurlijk zijn er nog wel mogelijkheden voor een eventuele spin-off. Lemony Snicket (de schrijversnaam van Daniel Handler) schreef óók de boekenserie All The Wrong Questions, die gaat over zijn werk voor de geheime V.F.D-organisatie.

De ster van A Series Of Unfortunate Events, Count Olaf, speelt in deze boekenreeks geen rol van betekenis… Dat we Neil Patrick Harris terugzien als ‘crimineel genie’ is helaas onwaarschijnlijk.

Het derde seizoen van A Series Of Unfortunate Events is vanaf 1 januari te streamen op Netflix.

Een of andere Netflix Amerika-medewerker had zijn dag niet óf haat Gossip Girl héél erg. Op twitter buitelt iedereen over elkaar heen en gaan mensen aan de haal met de hilarische, maar keiharde nieuwe versie van de beschrijving bij Gossip Girl.

Het is alweer zes jaar gelden dat de wereld er ein-de-lijk achter kwam wie nu die Gossip-blogger was tussen alle New Yorkse elite en sindsdien zitten we in een Gossip Girl-loos zwart gat. Netflix Amerika duwt ons er nu een stukje verder in met een snoeiharde nieuwe beschrijving. En het is nogal pijnlijk.

Savage

Comédienne Lane Moore zag de bitchy beschrijving voor het eerst en die deelde ze meteen op twitter. “Netflix: ‘let’s get someone who fuckin hates Gossip Girl to write the description of Gossip Girl’”, zo schreef ze erbij.
 


Unreasonably attractive

Deze chagrijnige medewerker heeft ergens wel een punt: de jongens en meiden uit de show zijn bijna zonder uitzondering véél te knap en aantrekkelijk. En ja, het zijn eigenlijk ook een stelletje verwende nesten. Dit was juist wat de serie mede zo lekker maakte dus… stop, Netflix Amerika!
 


Dan komt terug!

Fans van Dan Humphrey kunnen binnenkort opnieuw genieten van deze superknappe dude. Hij speelt namelijk een stalker in de nieuwe, zwoele hit van dit moment: thrillerserie YOU. Nog beter nieuws: hij komt op 26 december naar Netflix én er komt een tweede seizoen!