Fotograaf
ANP en Roland J Reinders/MAX
Dionne Stax

Een transfer in tv-land! Dionne Stax gaat weg bij AVROTROS en zal voortaan onder de vlag van ouderenomroep MAX programma's maken. Haar eerste nieuwe tv-klus is ook al bekend.

Article continues after the ad

Dionne's tijd bij AVROTROS ging gepaard met veel poeha op zijn tijd. Zo begon ze volgens velen al slecht door haar niet zo sprankelende presentatie van het Televizier Ring Gala en recent kwam er ook wat kritiek op de manier waarop ze het allemaal aanpakte in haar veelbesproken Máxima-docureeks. Daar stond dan ook weer iets tegenover dat veel beter werd ontvangen: DNA Onbekend. Maar... die tijd is nu voorbij, want Dionne gaat aan de slag voor Omroep MAX.

Dionne bij Omroep MAX

"MAX gaf me als eerste de kans om mij als presentator te ontwikkelen. Dat heb ik enorm gewaardeerd, want daardoor ben ik nog meer van het tv-vak gaan houden", aldus Dionne in een persverklaring. Ze refereert hier trouwens aan het programma Van Onschatbare Waarde. "MAX voelt dan ook als een warm bad, een club waar ik me thuis voel." Omroep MAX-baas Jan Slagter is blij met Dionne's komst. "We kennen Dionne natuurlijk al langer en werken altijd met veel plezier samen. Des te leuker is het dat ze nu vast onderdeel wordt van ons team."

Van Onschatbare Waarde

Nieuw programma

MAX klapt erop en laat er geen gras over groeien: Dionne kan ook al vrijwel meteen aan de slag. Ze zal vanaf het najaar exclusief programma’s gaan maken voor de omroep, met Aria als eerste nieuwe programma. In dat muziekprogramma, waarvan de opnames al déze maand beginnen, wordt gezocht naar hét nieuwe operatalent van Nederland.


Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.