Friends-acteur David Schwimmer

Volgens een dierentrainer stond David Schwimmer wel erg voor aap (pun intended) op de set van Friends. Het iconische huisdier van Ross, aapje Marcel, zou voor veel meer gelach hebben gezorgd dan de acteur zelf en dat kon David niet waarderen…

In de langverwachte reünie-aflevering van Friends deed David een boekje open over Marcel en wat bleek? Hij vond het helemaal niks om te werken met Katie, zoals het aapje echt heet. Tijdens Friends: The Reunion, waar Gunther helaas niet bij was, liet David weten: “It was time for Marcel to fuck off!

‘De aap raakte afgeleid’

De openbaring van David schoot bij de dierentrainer van Katie Mike Morris in het verkeerde keelgat. “Ik ben het er gewoon niet mee eens”, vertelde hij aan The Sun. “Als we eerlijk zijn zorgde David er juist voor dat de aap afgeleid raakte.

Article continues after the ad

‘David was jaloers’

Mike claimt dat de acteur het prima kon vinden met Marcel voor de eerste paar afleveringen, maar dat het later pas moeilijker liep. “Toen het publiek begon te lachen om de aap werd hij jaloers, omdat mensen niet meer om hem moesten lachen.” Mike vertelde dat David een enorme hekel kreeg aan Katie. “Hij had overduidelijk een probleem met haar en hij praat er nog steeds over.

Meer series als Friends? Dit is de Top 25 beste comedyseries ooit.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.