André Hazes

We wisten al dat André Hazes vaak in de gewichten hangt om zijn killerbody in shape te houden. Laatst onthulde de zanger aanvullend ook zijn dieet. En van Dré zijn eetgewoonten schrikt Sonja Bakker nogal!

Dieet André Hazes te eenzijdig?

In een interview met Story geeft Sonja Bakker aan dat het dieet van André Hazes haar nogal wat zorgen baart. De zanger liet laatst namelijk weten dat hij elke week zo’n 14 à 15 keer sport. Daarbij begint hij zijn dag met een shake. Zijn andere eetmomenten bestaan uit 400 gram kip, 400 gram spinazie en 500 gram gebakken aardappelen. En dat eet André elke dag, al twee maanden lang! Volgens Sonja is dat dieet veel te eenzijdig: “Het is juist heel belangrijk om gevarieerd te eten."

Sonja Bakker: “Dat is niet ongevaarlijk"

Daarnaast vindt Sonja het dieet van André behoorlijk koolhydraatrijk. Ook zijn de hoeveelheden kip per dag enorm. En we weten inmiddels allemaal dat dat niet zo gezond is! Wat de voedingsdeskundige echter vooral zorgen baart, is dat André al twee maanden lang dagelijks zoveel spinazie eet. Daarmee krijgt hij namelijk ontzettend veel nitraat binnen: “Dat is niet ongevaarlijk. En het is ongezond. Zeker op de lange termijn.” Sonja beschrijft het dieet als een “crashdieet”, waarbij de kilo’s er snel weer aanzitten als iemand in zijn oude ritme vervalt.

Article continues after the ad

Een paar weken geleden was er trouwens ook al kritiek op André, zo vond een deskundige zijn nieuwe videoclip gevaarlijk. Of neem deze blunder op Belgische tv… Ook moeder Rachel Hazes kreeg er laatst van langs toen ze zich onverantwoord gedroeg.