Diederik Jekel in RTL Boulevard

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel ontpopte zich in de afgelopen maanden tot dé corona-duider van RTL Boulevard. Maar een foutje kan zelfs de beste overkomen, zo blijkt.

Article continues after the ad

Het zit zo. Diederik, die binnenkort weer stopt als invaller van Luuk Ikink, schudde per ongeluk de hand van presentator Eddy Zoëy nadat ze een compliment kregen van modedeskundige Arno Kantelberg. "Qua print is het allebei schot in de roos", zie hij over de zwembroeken van de presentatoren. 

Excuses

Diederik ging na de uitzending door het stof op twitter. Je kunt zo'n moment - hoe onschuldig ook - als corona-deskundige natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. "Sorry we hadden onze handen gedesinfecteerd, maar heat of the chaotic moment", zo verklaart Diederik het slippertje. "Maar niet ok!"


Wie is de Mol?

Mogelijk zien we Diederik binnenkort terug op tv in een tijdperk dat al zó ver weg lijkt: de pre-corona-tijd. Hij doet - zo vermoeden we - waarschijnlijk mee aan het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol?, waarvan de opnames waarschijnlijk eind vorig haar plaatsvonden. Het wordt met recht een speciaal seizoen aangezien oud-deelnemers, waar Diederik er natuurlijk één van is, een tweede kans krijgen om de Mol op te sporen.

Wie is de Mol? is vanaf 5 september elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.