Diederik Gommers in Jinek

Diederik Gommers is net als doventolk Irma Sluis in deze coronatijd een ware BN'er geworden. Wie alleen verwacht dat hij na deze crisis nog vaak op tv zal zijn, komt bedrogen uit. 

Article continues after the ad

De populaire intensivist schoof bij BNR Nieuwsradio aan om wat vragen over het virus te beantwoorden, maar al snel belandde het onderwerp op hemzelf. 

'Niet de Slimste mens'

"Stel de pandemie is straks voorbij. Gaan we u dan ook zien bij andere tv-programma's?", vroeg een luisteraar zich af. Nou, daar moet Diederik Gommers niets van weten. "Dan kan ik hem geruststellen: nee", reageert hij lachend. "Ik ben niet zo'n spelletjesman. Maar goed, ik doe mee als er spelletjes gespeeld worden, maar ga me alsjeblieft niet vragen in allerlei quizzen om maar op tv te zijn. Ik ben ook helemaal niet de slimste mens." 

Sinterklaas en kerst

Toch zijn er wel al wat producenten die het hebben geprobeerd. "Ik ben door Paul de Leeuw gevraagd of ik niet mee wilde doen in het Sinterklaasfeest. En ook ben ik benaderd of ik bij All You Need is Love niet iets wilde doen. Dat ga ik echt allemaal niet doen." Helaas, dan moeten we toch zelf onze liefdesproblemen gaan oplossen. Beluister hier de podcast