De dag waar dinosaurus-liefhebbers al tijden op zaten te wachten is aangebroken. Jurassic World: Fallen Kingdom draait vandaag in de bioscopen. Fans die hun liefde voor de prehistorische wezens naar een nieuw niveau willen tillen, raden we aan eens een kijkje op Amazon te nemen, onder het “monster sex-genre”. Maak je geen zorgen: je bent in goed gezelschap.

Article continues after the ad

Schrijfster Christie Sims noemt zichzelf een normale meid uit het Midwesten, met nogal schunnige gedachten. En die zet ze maar wat graag op papier. Daar komen prachtige literaire werkjes uit met wellicht de meest inspirerende boek-covers die je ooit zult zien. 

"Dino, wat doet u nu?"

Over het algemeen starten de boeken met een aanval van een dinosaurus, waarna een groep mannen de jacht opent. Zij blijken vaak nogal nutteloos, waarna een schaars geklede vrouw het varkentje wel even gaat wassen. Twee pagina’s verder lees je met rode wangetjes over een stomend hete liefdesscène tussen vrouw en dino. Wij wisten ook niet dat dit een ding was, maar thank god dat het bestaat, niet?

Wij zetten de belachelijkste exemplaren op een rij.

Taken By The T-Rex

In Jurassic Park worden mensen aan de lopende band door Dino's (mee)genomen, maar niet zoals deze meid. 

Mating with the raptor

Dit is geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken.

Ravished by the Triceratops

Size doesn't matter.

Dino park after dark

The night is dark and full of terrors. ...Behalve voor Maria.

Taken by the Pterodactyl

Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee. Het is een dinosex-boek voor slechts €2,95. Koopje!

T-Rex Troubles

In Jurassic Park veroorzaakt een T-Rex andere troubles.

In the Velociraptor's Nest

Jurassic World leert ons niet te dicht bij het nest te komen. Trekt deze madame zich niets van aan!

Als je helemaal tot het eind van dit artikel geraakt bent: gefeliciteerd met een gratis trauma. We laten je hier achter met de keus om drie van deze pareltjes aan te schaffen, of een kaartje voor Jurassic World: Fallen Kingdom. Choose wisely.