temptatiom island 2020 presentatoren annelien coorevits rick brandsteder

We vertelden je gisteren al dat Temptation Island - ondanks ophef - toch terugkeert op RTL 5. Vandaag vullen we graag aan met de officiële bekendmaking van de koppels (inclusief foto's!) die meedoen aan deze ultieme relatietest.

Eerste foto's Temptation Island-koppels 2020

De Belgische zender VIJF heeft de eerste foto’s van de nieuwe Temptation Island-koppels naar buiten gebracht. Hieronder zie je van boven naar beneden:

  1. Christian (28) en Angela (26) uit Wilrijk
  2. Gianni (27) en Melissa (23) uit Weert
  3. Arda (26) en Elke (23) uit Hasselt
  4. Karim (23) en Roshina (27) uit Someren

PS Trouwe Temptation Island-fans zijn natuurlijk bekend met de geruchten. Het schijnt namelijk dat er in eerste instantie vijf koppels mee zouden doen aan het nieuwe seizoen, maar dat er een stel vroegtijdig gestopt is.

Article continues after the ad

temptation island 2020 koppels christian angelatemptation island 2020 koppels gianni melissatemptation island 2020 koppels arda elketemptation island 2020 koppels karim roshina

Temptation Island onverwacht terug op RTL 5

Zoals gezegd, is het eigenlijk best wel onverwacht dat Temptation Island toch weer terugkeert op Nederlandse tv. Er ontstond immers nogal ophef over de gang van zaken in het programma De Villa, waarna RTL linea recta besloot te stoppen met alle reality-tv… Om tekst en uitleg te geven bij deze verrassende beslissing, bracht RTL een verklaring uit. Hierin wordt gesteld dat RTL uitgebreid met de deelnemers van Temptation Island 2020 gesproken heeft over hun ervaringen tijdens het productieproces. We kunnen alleen maar concluderen dat de zender tevreden is met de uitkomst van die gesprekken… Het nieuwe seizoen van Temptation Island is namelijk vanaf woensdag 26 februari te zien op RTL 5.