Wie is de Mol? WIDM logo

Het leek er even op dat het WIDM-fanaccount @wieisdemolhintsnl al een eerste kandidaat van het nieuwe seizoen op het spoor was, maar niets is minder waar. Politiek verslaggeefster Charlotte Nijs ontkent het namelijk glashard.

Article continues after the ad

Wilfred Genee en Rick Romijn voelden haar in de uitzending van Radio Veronica eens flink aan de tand, maar Charlotte laat zich niet zomaar uit het veld slaan! 

Geruchten

"Wij hebben een bericht gehoord dat jij onlangs ook een nieuwe reis hebt gemaakt. Wat is daar van waar?" probeert Wilfred Genee te polsen. "Ja, ik ben lekker vrij geweest een paar weken", reageert Charlotte onschuldig. Sidekick Rick Romijn wil daar meer van weten: "Wij hoorden dat jij mee gaat doen aan Wie is de Mol?." Nou, daar heeft de politiek verslaggeefster wel een passend antwoord op. 

Gewoon op vakantie

Ze lijkt namelijk van niets te weten. "O joh! Dat meen je! Nee, dat ga ik niet doen. Ik was gewoon even vrij. Het verbaast me echt dat je als parlementair verslaggever gewoon niet op vakantie mag gaan, maar ik heb dat dus toch gedaan." Het was dus niet voor een spannend avontuur, althans als we haar mogen geloven natuurlijk. Wie is de Mol? is nu eenmaal een programma over list en bedrog, dus we schrijven haar nog niet af natuurlijk.

Charlotte Nijs

Andere deelnemers

Of Michelle Willemsen, Gio Latooy, Het perfecte plaatje-deelnemer Soy Kroon of misschien wel GTST-held Erik de Vogel dan naar Praag zijn afgereisd, valt nog even af te wachten. Het molboekje van 2021 verschijnt 17 november, dus de hoop is dat we voor die tijd iets horen.