Netflix-abonnees hebben de laatste tijd weinig reden tot klagen dankzij een reeks van uitstekende films, series en documentaires. Ook in september valt er weer een hoop te genieten!

Article continues after the ad

Narcos

Misschien wel de titel waar het meest naar wordt uitgekeken, is het derde seizoen van Narcos. Pablo Escobar mag dan wel eindelijk overwonnen zijn, het al even gewelddadige Cali Kartel staat te springen om zijn plaats in te nemen. Dat wordt weer een taaie klus voor de agenten van DEA! Het nieuwe seizoen van de exotische misdaadserie is vanaf 1 september te zien op Netflix.

Series

De sciencefictionreeks Star Trek keert eindelijk terug met de spin-off Discovery. In American Horror Story: Roanoke wordt een boerderij gekweld door geesten. De titelheld is vermist in het vierde seizoen van de satirische tekenfilmserie Bojack Horseman. De Tanners zijn terug in nieuwe afleveringen van de onverwoestbare sitcom Fuller House. Netflix neemt zijn eigen true-crimesuccessen op de hak in de parodie American Vandal, waarin de jacht wordt geopend op een obscene graffitikunstenaar. In de Mexicaanse comedyserie Club de Cuervos gaat de strijd verder om de macht binnen een voetbalelftal. De animatieserie Big Mouth vertelt het verhaal van de jeugd van comedy-acteur Nick Kroll (Sausage Party). Ook het zesde seizoen van Once Upon a Time verschijnt komende maand op Netflix. Daarnaast zijn er wekelijks nieuwe afleveringen te zien van de populaire series Shooter en Designated Survivor.

Films

Acteerkanonnen Robert Redford en Jane Fonda zijn na jaren herenigd in het romantische drama Our Souls at Night. In het aangrijpende First They Killed My Father kijkt een Cambodiaanse schrijfster terug op de verschrikkingen onder het bewind van de Rode Khmer. Andere films die komende maand op Netflix verschijnen, zijn onder meer Midnight Cowboy, West Side Story, Hercules, The Twilight Saga en de drie Taken-films.

Documentaires

In de Netflix Original-docu Gaga: Five Foot Two volgen we zangeres Lady Gaga tijdens de opnames van haar vijfde album. Whitney: Can I Be Me vertelt over de opkomst en ondergang van de 80s popprinses Whitney Houston. In de komische documentaireserie Jack Whitehall: Travels with my Father reist de Britse comedian samen met zijn vader door Zuid-Oost Azië.