Het zijn dankzij Netflix deze herfst niet alleen de blaadjes die vallen, ook jij laat álles vallen als je de releases van oktober ziet. Naar buiten gaan behoort dan eigenlijk niet meer tot de mogelijkheden.

Article continues after the ad

Stranger Things

Hét paradepaardje van oktober is ongetwijfeld het tweede seizoen van Stranger Things. Fans zitten al maanden watertandend te wachten op het vervolg van de serie waarin nadat een jongetje is verdwenen in een stadje, mysterieuze zaken aan het licht komen. Zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje. Ook in het tweede seizoen is de rust nog steeds niet teruggekeerd en ligt die duistere kracht nog steeds op de loer. Halloween is het moment: vanaf vrijdag 27 oktober is Stranger Things seizoen twee te zien! 

Series

Het duistere mysterie van Riverdale gaat ook weer verder komende maand. Vanaf 12 oktober zie je elke week één aflevering op Netflix. Net als het iconische Dynasty trouwens. De remake van de serie uit de jaren tachtig is ook vanaf 12 oktober wekelijks te zien. David Finchers nieuwe serie Mindhunter gaat je slapeloze nachten bezorgen vanaf 13 oktober als twee FBI-agenten een gevaarlijk onderzoek starten om het brein van 's werelds zwaarste criminelen te doorgronden en zo het schokkende antwoord op de 'waarom'-vraag te ontdekken. Ben je meer van de politieseries met een sprookjesachtige twist? Dan zit je goed met het vijfde seizoen van Grimm, vanaf 30 oktober. 

Films

Disney-fanaten kunnen vanaf 12 oktober hun hart ophalen met de klassieker Pocahontas. Quentin Tarantino's The Hateful Eight heeft ook eindelijk z’n weg naar Netflix gevonden: vanaf 13 oktober te bekijken. En omdat Halloween zonder een gigantisch enge thriller geen Halloween is, staat 10 Cloverfield Lane vanaf 27 oktober op het menu.

Cabaret

Omdat in de eerste donkere herfstmaand óók heus nog wat te lachen moet zijn, verschijnt Theo Maassen met zijn show Van Kwaad tot Erger op 2 oktober. 

Dol geworden van al dit nieuws? Of wil je meer zien? Check dan deze video: