Laten we eerlijk zijn: naar buiten gaan is zó 2016. Blijf deze herfst lekker binnen, een sociaal leven is overrated. Wij zetten de belangrijkste Netflix-releases voor je op een rij zodat jij een lekker excuus hebt om met niemand te hoeven praten.

Article continues after the ad

The Punisher

De grootste release is ongetwijfeld het langverwachte The Punisher. Frank Castle (Jon Bernthal) is not your average hero. Hij is kei, maar dan ook keihard. Waar andere superhelden nog over een moraal kompas beschikken, is Frank niet bang om alles wat god en gebod verboden heeft tegen zijn vijanden in de strijd te gooien. Moord, afpersing, marteling, bedreiging: als het aan The Punisher ligt, kan het allemaal. Vanaf 17 november kan je het geweld aanschouwen.

Series

Dat betekent overigens niet dat er niks anders interessants te vinden is. Greenleaf is sinds gisteren al te streamen en vanaf 3 november kun je genieten van Alias Grace. De gelauwerde dramaserie The Sinner met Jessica Biel zie je 7 november en Steven Soderberghs Godless, over het wilde westen, kun je checken vanaf 22 november. Daarnaast krijgen we nog een nieuw seizoen van Frontier (24 november) en Glitch (28 november).

Films

De grootste Original is ongetwijfeld Mudbound, over het rurale Amerika van de jaren ’40. Je ziet de film vanaf 17 november. Ook het drama 6 Days is de moeite waard. Die kan je checken vanaf 3 november. Liefhebbers van Will Smith kunnen ook hun hart ophalen. Bad Boys en The Pursuit of Happyness zijn sinds gisteren te streamen.

Documentaires

Een docu om in de gaten te houden is Jim & Andy: The Great Beyond - Featuring A Very Special, Contractually Obligated Metion of Tony Clifton, waarin we zien hoe Jim Carrey zich tot vervelends toe inleefde in de rol van Andy Kaufman. Hij speelde de cabaratier in de film Man on the Moon uit 1999. De documentaire is te zien vanaf 17 november. Ook Cuba and the Cameraman (24 november) en Saving Capitalism (21 november) zijn de moeite waard.