Over een paar weken gaat Pitch Perfect 3 in première, dus worden we doodgegooid met alles Pitch Perfect. Geeft niet, want dat levert een hoop leuke content op!

Article continues after the ad

Freedom Cups

Zo heeft The Voice-Amerika een leuke collab op poten gezet met The Bella’s. Samen doen ze een waanzinnige cover van George Michaels Freedom en natuurlijk de Pitch Perfect-klassieker Cups. Verder gaan we er lekker geen woorden aan vuil maken, want dit moet je gewoon zien!

America, f*ck yeah

Na de wereldkampioenschappen te hebben gewonnen en te zijn afgestudeerd staan The Bella’s voor hun volgende uitdaging: het echte leven. Allemaal proberen ze een baan te bemachtigen in de muziekwereld. De zoveelste kans van hun leven doet zich voor wanneer het groepje wordt uitgenodigd voor een overzeese USO-show van de Amerikaanse legermacht.

Pitch Perfect 3

Ook bij dit derde deel is er maar weinig gesleuteld aan de Pitch Perfect-formule. Verwacht dus rake grappen en toffe liedjes. De cast uit de twee vorige delen is gewoon weer van de partij. De film draait vanaf 21 december in de bios.