Sex and the City

Na het afhaken van Samantha (Kim Cattrall) waren we even bang dat de Sex and the City-reboot And Just Like That... het zonder nog veel meer oude bekenden moest gaan stellen. Gelukkig lijken die zorgen onterecht!

Steve Brady en Mr. Big in SATC-opvolger?

David Eigenberg (Steve Brady) heeft E! Online laten weten dat hij gevraagd is om terug te keren voor de Sex and the City-opvolger And Just Like That... “Ze hebben me gebeld. (…) Ik ben benieuwd hoe Cynthia Nixon er weer een draai aan geeft als Miranda en ook hoe het gaat met hun zoon Brady. Ik hoop dat we hen allemaal samen gaan zien." Eerder hintte Chris Noth (Mr. Big) ook al op zijn terugkeer. En dat betekent dat we dus waarschijnlijk al twee van de mannelijke hoofdrolspelers aan de castlijst toe mogen voegen!

And Just Like That zonder Samantha

Helemaal als vanouds zal de Sex and the City-reboot zonder Samantha niet worden… We zijn echter heel blij dat we naast Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin David (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) niet alleen maar nieuwe gezichten zullen zien! Zelfs al zijn ze net als Eigenberg inmiddels behoorlijk grijs geworden…

Article continues after the ad

 

De rebootreeks And Just Like That... bestaat uit tien afleveringen van elk een half uur. De opnames gaan dit voorjaar van start. Een concrete releasedatum heeft de HBO-serie nog niet. Even terugblikken op de goede oude tijd dan maar? Dat doe je bijvoorbeeld met deze toplijst met de 15 beste scènes uit Sex and the City.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: