Free Love Paradise, Froukje de Both

Geniet jij ook altijd van vreemdgaande koppels in Temptation Island en viel jouw mond open bij de enorme wending van Love Island? Let dan goed op! De nieuwste realityshow met o.a. Froukje de Both als presentatrice gaat nog een stapje verder.

Article continues after the ad

Froukje de Both en de Vlaamse Sean Dhondt hebben namelijk de handen ineen geslagen voor het nieuwe realityprogramma Free Love Paradise. En die show belooft nu al heel wat drama!

Monogamie of een open relatie?

Free Love Paradise is in de basis een soort Temptation Island, maar gaat nog een stapje verder. De deelnemers geven elkaar namelijk toestemming om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Hoewel de deelnemers behoorlijk verschillend zijn, zijn ze daar met één doel: erachter komen of een open relatie iets voor hen is. Zit je nu al op het puntje van de bank? Bekijk dan snel eens de trailer hieronder!

Free Love Paradise op Videoland

Buurland België heeft al kunnen genieten van de eerste twee afleveringen van deze nieuwe realitysoap, maar het is nog onzeker of de afleveringen ook in ons land te zien zullen zijn. Na het hele drama rondom De Villa kan het zijn dat RTL wat voorzichtiger is geworden. De vraag is dan wel waarom onze Froukje de Both is meegestuurd naar de Mexicaanse jungle. Voor nu staat Free Love Paradise in tegenstelling tot de vernieuwde Temptation nog niet op de planning van Videoland voor november, dus dat wordt afwachten!

Free Love Paradise is te zien via VTM