Undercover, seizoen 2

Netflix onthult eigenlijk nooit hoe vaak een bepaalde serie of film wordt bekeken, maar in deze decembermaand komen ze wel met een top-3 van meest bekeken series/films. Let dus maar goed op, want de Nederlandse Netflix-abonnees konden van de volgende titels geen genoeg krijgen...

Article continues after the ad

We zullen er niet te lang omheen draaien, want met stipt op nummer één staat Undercover. De serie met onze eigen Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes stond in 2020 het langst in de top-10 van meest bekeken titels. Dat belooft alvast wat voor de aankomende film over het leven van Ferry.

White Lines op nummer twee

Op nummer twee in de lijst staat White Lines, maar helaas betekent zo'n succes niet dat er ook goed nieuws valt te melden. Na een geweldig eerste seizoen dachten we eigenlijk massaal dat we niet lang hoefden te wachten op een vervolg, maar niets is minder waar. Volgens Marcus-acteur Daniel Mays is het over en uit voor deze reeks. Naar de precieze reden blijven we echter maar gissen.

En de nummer drie is...

Enola Holmes! Het zusje van Sherlock Holmes kreeg dit jaar eindelijk eens de kans om in de voetsporen van haar broer te treden en dat deed ze duidelijk niet onverdienstelijk. De actrice, die we kennen van haar rol in de populaire serie Stranger Things, heeft haar eigen draai aan het geheel gegeven en de Nederlandse abonnees waren duidelijk nieuwsgierig genoeg. Wij vonden de actrice ook zeker niet teleurstellen, maar de film heeft net niet onze persoonlijke top-10 weten te bereiken.

Andere gegevens

Naast deze top-3 onthulde Netflix vandaag ook dat in ons land drama, kids, comedy & stand-up de populairste genres van ons land zijn, maar we mogen romantiek ook niet vergeten. Titels als The Kissing Booth 2 en To All The Boys: P.S. I Love You werden weer massaal gestreamd, net als de heerlijk foute kerstfilm The Princess Switch: Switched Again, Operation Christmas Drop en Christmas Made to Order. Daarnaast maakte reality zijn opmars (met Love is Blind en Too Hot to Handle) en keken we massaal naar Tiger King. Zo, nu weten we dat ook weer!