Prince Charming, Videoland

Fans van De Bachelorette kunnen binnenkort weer opgelucht ademhalen, want hun nieuwste verslaving staat alweer bijna op Videoland: Prince Charming! Vandaag zijn de 10 kandidaten van die datingshow onthuld.

Article continues after the ad

Deze tien single mannen komen natuurlijk om het hart van 'Prince Charming' Marvin te veroveren, maar het zou ook zomaar eens kunnen dat hun oog valt op één van hun medekandidaten.

Genoeg concurrentie

Van de Limburgse danser Marcello, de ambitieuze babbelaar Mitchell, de goedlachse Marnix, de feestende Alastair, de boomlange Dignum tot de succesvolle ondernemer in fillers Vince. In het prachtige Sicilië mogen zij en hun vier 'concurrenten' Joep, Rick, Sezer en Ferdi allemaal een poging doen om Prince Chaming beter te leren kennen. De vraag is: zit er iemand tussen die de 29-jarige (onbekende) Marvin iets minder eenzaam laat voelen? Bekijk hieronder alvast een sneak peek.

Stropdassenceremonie

Gaby Blaaser mocht tijdens haar Bachelorette-avontuur dan strooien met rozen, maar dit keer staan toch echt de stropdassen centraal. In elke aflevering gaat Prince Charming op groeps- en solodates en aan het einde van elke aflevering stuurt hij minimaal één iemand naar huis in de 'stropdassenceremonie'. In de zinderde finale zal blijken of zijn ware match er tussen zit. We mogen voor Marvin toch nu al wel hopen op een fijnere nasleep dan Gaby heeft gehad?

Ben je benieuwd? Prince Charming is vanaf 16 december op Videoland te zien.