Groepsfoto Love or Leave, Temptation Island

Daar zijn ze dan: de koppels van Temptation Islands nieuwe serie Love or Leave. Dit keer is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt wel met de ware zijn. Dat alles onder leiding van presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze.

De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Ze gaan dus dit keer ‘single’ het avontuur aan. Nu zijn er dus ook geen verleiders. Maar niet getreurd: de koppels worden uitgedaagd door vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

 


Article continues after the ad

 

De koppels

Sonny en Jaydi, Karina en Gregory, Gulcin en Sorelis en Denise en Marco gaan in het zonnige Italië uitzoeken of er misschien iemand anders is die beter bij hen past.

Sonny & Jaydi

De 22-jarige Jaydi is al drie jaar samen met de 27-jarige Sonny. Hoewel de twee helemaal gek op elkaar zijn twijfelen ze aan hun relatie. Sonny vindt dat Jaydi zelfstandiger moet worden en Jaydi wil dat Sonny minder egoïstisch wordt.

Karina & Gregory

24-jarige Karina en haar liefde, de 29-jarige Gregory, wonen zo’n twee jaar samen. Het stel is zeven jaar geleden een koppel geworden, maar vertrouwt lkaar nog niet helemaal. Karina vraagt zich af of er niemand anders voor haar is, terwijl Gregory maar al te graag de volgende stap wil zetten.

Gulcin & Sorelis

Gulcin (28) wacht al jaren op dat ene romantische gebaar: het huwelijksaanzoek. Maar de 32-jarige Sorelis is daar nog niet aan toe. De twee hebben al negen jaar een relatie, maar wantrouwen elkaar nog altijd.

Denise & Marco

Het is al drie-en-een-half jaar dik aan tussen de 31-jarige Denise en haar 29-jarige Marco. Na een vakantie met vrienden is het vlammetje bij Marco beginnen te doven. Denise is daardoor onzekerder geworden en vertrouwt hem eigenlijk niet. Worden de twee volwassener door hun deelname?

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 26 november bij Videoland te zien.