James Wan staat niet bepaald bekend om zijn vrolijke familiefilms. Met The Curse of La Llorona lijkt de regisseur van Saw en The Conjuring opnieuw een horrorkraker af te leveren!

Boze geest

Volgend voorjaar verschijnt The Curse of La Llorona in de bioscopen. In deze horrorfilm wordt het Los Angeles van de jaren 70 geplaagd door een reeks mysterieuze verdwijningen van kinderen. De Mexicaanse bevolking denkt dat de boze geest van La Llorona achter de verdwijningen zit. Een sociaal werkster onderzoekt de zaak, en komt er al snel achter dat het gefluister over La Llorona meer is dan bijgeloof


 

Jump scares

De trailer belooft een effectieve horrorfilm, vol spanning en schrikeffecten (helaas is de film niet helemaal vrijgewaard van jump scares). Echt verrassend is dat niet: The Curse of La Llorona is geproduceerd door James Wan. Hij stond aan de wieg van succesvolle horrorseries als Saw en The Conjuring. Maar ook de regisseur is geen vreemde in het The Conjuring-universum. Regisseur Michael Chaves zit ook op de regiestoel bij The Conjuring 3!

Article continues after the ad

The Curse of La Llorona draait vanaf 18 april 2019 in de bioscopen.