sex education seizoen 2 netflix cast otis eric ola

Sex Education mag komend seizoen drie nieuwe gezichten aan de cast toevoegen. De meest opvallende daarvan kennen we vooral als acteur in de Harry Potter-films. Het gaat om niemand minder dan Jason Isaacs, oftewel Lucius Malfoy!

Jason Isaacs in Sex Education seizoen 3

Jason Isaacs krijgt (via Deadline) een rol in het derde seizoen van Sex Education! De Harry Potter-acteur kruipt in de rol van Peter Groff, de oudere (en succesvollere!) broer van Michael Groff, de voormalige directeur van de middelbare school die centraal staat in de Netflix-serie. Naast Isaacs maken ook Dua Saleh en Girls-actrice Jemima Kirke hun opwachting in seizoen 3 van Sex Education.

Lucius Malfoy Harry Potter

Article continues after the ad

Waar gaat Sex Education over?

Sex Education draait om de verlegen tiener Otis (Asa Butterfield), die samen met zijn crush Maeve (Emma Mackey) een sekshulpkliniek begint. Aangezien Otis zelf nog maagd is, baseert hij zijn advies ook een beetje op wat hij opvangt van zijn moeder (Gillian Anderson), die sekstherapeut van beroep is. In seizoen 2 zagen we hoe Otis zijn nieuw ontdekte seksuele driften moest leren beheersen

De releasedatum van het derde seizoen

Wanneer het derde seizoen van Sex Education op Netflix te zien zal zijn, is (mede dankzij het coronavirus…) nog niet bekend. Mocht je deze serie enorm missen, dan hebben we echter dé perfecte oplossing! Je kunt het huis van Otis en zijn moeder namelijk gewoon huren! Als je bankrekening dat nou niet toelaat, kun je gelukkig altijd nog terecht bij deze zeven series die elke fan zou moeten zien.