Netflix heeft voor maart weer een indrukwekkende line-up samengesteld van film en series. Met onder andere een gloednieuw seizoen van Luther, meer Max Verstappen en een tijdloze klassieker van Steven Spielberg!

Series

Luther: Seizoen 5

Na een afwezigheid van vier jaar keerde Idris Elba dit jaar terug als John Luther. In het vijfde seizoen van deze bloedstollende thrillerreeks wordt de obsessieve rechercheur opnieuw geconfronteerd met een manipulatieve seriemoordenaar. Te zien vanaf 31 maart.

Formula 1: Drive to Survive

In deze tiendelige documentaireserie krijgen we een exclusieve blik achter de schermen van de Formule 1. En natuurlijk kan onze eigen Max Verstappen dan nooit ver weg zijn! Te zien vanaf 8 maart.

Article continues after the ad

 

Queer Eye - Seizoen 3

Het populaire make-overprogramma Queer Eye is alweer toe aan zijn derde reeks. Hierin zullen de ‘Fab Five’ hun kandidaten opnieuw letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje steken. Te zien vanaf 15 maart.

Turn Up Charlie

Dat Idris Elba ook een vrolijke kant heeft, wordt gelukkig wel bewezen met Turn Up Charlie. In deze comedyserie speelt de charismatische acteur een feestbeest dat onverwacht de zorg krijgt over het eigenwijze dochtertje van zijn beste vriend. Te zien vanaf 15 maart.

Love, Death & Robots

Regisseurs David Fincher (Se7en) en Tim Miller (Deadpool) bundelen de krachten voor Love, Death & Robots. En afgaande op de adembenemende trailer, is deze snoeiharde animatiereeks een must-see voor sciencefictionfans. Te zien vanaf 15 maart.

 

Ook verschijnen er in maart nieuwe seizoenen van onder meer Arrested Development, Santa Clarita Diet, The Order, Shadow en After Life.

Films

Triple Frontier

Vijf voormalige soldaten van de Special Forces beramen een gewaagde overval in Zuid-Amerika. De cast, bestaande uit onder meer Ben Affleck, Oscar Isaac en Charlie Hunham, belooft in ieder geval een lekkere macho heistfilm. Bekijk hier alvast de intense testosterontrailer! Te zien vanaf 13 maart.

Jurassic Park

De baanbrekende avonturenfilm van Steven Spielberg vindt volgende maand ook zijn weg naar Netflix. Naast het origineel, zullen ook de eerste twee vervolgen beschikbaar worden gesteld. Alle drie de films zijn te zien vanaf 1 maart.

 

Inglorious Bastards

In deze spannende oorlogsfilm van Quentin Tarantino beraamt het Franse verzet een aanslag op een bioscoop vol hooggeplaatste nazi’s, waaronder Adolf Hitler! Christoph Waltz won een Oscar voor zijn rol van de griezelig efficiënte SS’er Hans Landa. Te zien vanaf 26 maart.

The Dirt

Deze Netflix Original-biopic belicht de opkomst en ondergang van de roemruchte 80s hardrockband Mötley Crüe. Verwacht dus veel seks, drugs en vast ook nog wel een beetje rock and roll! Te zien vanaf 22 maart.

 

Daarnaast verschijnen volgende maand ook onder meer het drama The Pursuit of Happiness, de animatiehit Despicable Me, de misdaadkomedie Snatch, de sciencefictionkraker District 9 en de griezelfilm Blair Witch op Netflix.