De afgelopen twee weken waren geweldig voor liefhebbers van superhelden én sprookjes, met verschillende Marvel-film, Once Upon A Time en Pixars Coco. De komende twee weken is het iets rustiger, maar krijg je wel…

Article continues after the ad

Films

Star Wars - Episode VIII: The Last Jedi

De meningen waren verdeeld over de laatste Star Wars-episode. Veel mensen lopen ermee weg (waaronder wij!) terwijl anderen juist vinden dat The Last Jedi een loopje neemt met de eerdere Star Wars-films.

Hoe je er ook over denkt: The Last Jedi is een prima aanvulling voor het Netflix-aanbod. De film staat vanaf 21 september online.

Eat Pray Love

Julia Roberts voelt zich gevangen in haar comfortabele leventje, en probeert het helemaal anders aan te pakken in de romantische comedy Eat Pray Love. Hoewel de film in 2010 behoorlijk werd neergesabeld vanwege het verhaal (‘rijke vrouw gaat in ontwikkelingslanden klagen over hoe zwaar ze het heeft’), was de film aardig succesvol, omdat er wel erg leuk in geacteerd wordt.

Eat Pray Love zie je vanaf 30 september.

Hold The Dark

Op 28 september verschijnt de Netflix Original Hold The Dark; een spannende thriller die is gebaseerd op het boek Toen Kwamen De Wolven, van William Giraldi. Jeffrey Wright (Westworld) bezoekt een dorp in Alaska, waar verschillende kinderen verdwenen zijn. Hij wordt gevraagd om een groep wolven te doden, die achter de vermissingen zit. Op de grens tussen de beschaving en de wildernis ontdekt Wright dat er iets helemaal niet in de haak is.

Series

The Good Place

Op 28 september gaat de populaire comedyserie The Good Place weer van start. Vanaf deze vrijdag verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen.

Voor fans van Kristen Bell is er trouwens goed nieuws! Naast haar rol in The Good Place wordt er ook gesproken over een revival van Veronica Mars.

Maniac

Emma Stone en Jonah Hill spelen twee gekwelde zielen die hun leven weer onder controle proberen te krijgen. Ze doen mee aan een bijzonder experiment dat hun hersens moet resetten. Aanvankelijk lijkt dat te lukken, totdat de patiënten werkelijkheid en fictie niet meer kunnen onderscheiden. Zijn de wilde avonturen die ze beleven wel helemaal echt?

De verwachtingen voor Maniac, dat is gebaseerd op een Noorse serie, zijn behoorlijk hooggespannen. De serie staat vanaf 21 september online.

Documentaire

Quincy

Quincy Jones drukte in de 20ste eeuw een bizar grote stempel op de muziek. Jones won 27 Grammy’s, werkte met Frank Sinatra, en veroverde de wereld met Michael Jackson. Deze documentaire vertelt je meer over het leven de carrière van één van de grootste producers ooit!

Benieuwd of je de afgelopen twee weken iets gemist hebt? De hoogtepunten van de afgelopen veertien dagen vind je hier!